logo

CONCURS Metal Meme sau Artwork

Premiul

In urma concursului se acorda ca si premiu:

- Premiul 1: Cumparaturi in valoare de 100 lei de pe site-ul www.maniacmusic.ro. Produse la alegere
- Premiul 2: Cumparaturi in valoare de 50 lei de pe site-ul www.maniacmusic.ro. Produse la alegere
- Premiul 3: Cumparaturi in valoare de 50 lei de pe site-ul www.maniacmusic.ro. Produse la alegere
Premiile urmeaza a fi trimise prin curier rapid, taxa de transport fiind acoperita de catre Maniac Music.

Ce trebuie sa faci pentru a participa

- Creaza un "Metal Meme" sau "Artwork" cu tematica rock/metal. Nu e obligatoriu sa fie funny, dar trebuie sa fie original. Daca vom descoperi ca este preluat sau copiat, participantul este descalificat
- posteaza-l la noi pe pagina de facebook - www.facebook.com/maniacmusic.ro - insotit de hashtag-ul #MetalManiac si #ManiacMusic (obligatoriu altfel nu vom avea posibilitatea sa te includem in extragere)
Prin participarea la concurs esti de acord sa re-publicam pe viitor lucrarea respectiva pe pagina noastra de Facebook.


Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara in perioada 11.01.2020 - 12.02.2020. Daca la concurs s-au inscris mai putin de 10 persoane acesta se anuleaza

Modalitatea de acordare a premiului

Castigatorii vor fi alesi de catre un juriu format din echipa Maniac Music. Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informaĊ£iilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii lor, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii casigatorului in termen de maximum 24 de ore de la data afisarii rezultatului concursului, premiul castigat de persoana in cauza va fi anulat si se va desemna un nou castigator. In total se vor face maxim 2 votari. In cazul in care premiul nu este revendicat nici dupa cea de-a doua votare atunci acesta se reporteaza pentru un nou concurs pe care va urma sa il anuntam.

Incetarea / Intreruperea Concursului. Forta majora

Concursul poate inceta inainte de expirarea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Concursului. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Desfasurarea Concursului poate fi suspendata oricand in baza liberei decizii a Organizatorului, sub conditia ca acesta sa comunice in prealabil pe www.facebook.com/maniacmusic.ro sau pe www.maniacmusic.ro o astfel de situatie.

Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la Concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook www.facebook.com/maniacmusic.ro sau la adresa maniacheadoffice@gmail.com.